Bokningstjänst

Svårt att hinna med dina bokningar? Förutom att vara era telefonister kan vi även hjälpa dig med tidsbokning. Vi tar hand om dina bokningar när du själv inte kan – eller vill, dygnet runt. Året om.

Internetbokning som komplement till svarstjänsten

Ni som redan använder er av en svarstjänst från oss kan komplettera med vår bokningstjänst på nätet. Genom vårt samarbete med Bokadirekt blir du bokningsbar dygnet runt och kunden kan själv hitta en tid som passar.

Avlastning och bra service

Med bokningstjänst online missar du inga bokningar när du är upptagen, på så sätt blir du mer tillgänglig för kunden och kan ge en högre service. Bokningsbekräftelse samt SMS-påminnelse inför bokningen skickas automatiskt ut till kund. På så sätt blir det färre kunder som missar sina bokningar.

Kundvård och uppföljning

Vid en bokning sparas kunduppgifterna automatiskt i ett kundregister och ett uppföljningsmail skickas ut till kunden med valfri text, påminn t.ex. kunder om att boka igen 4 veckor efter behandling. Du kan enkelt följa bokningsstatistik och ursprung på bokningar via vårt Statistik- och Databasverktyg. Givetvis så får du utbildning i systemet samt tillgång till support via telefon och mail.

Tilläggstjänster via Bokadirekt:

  • SMS: Automatiska påminnelse-, bekräftelse-SMS och manuella registerutskick.
  • Kundundersökningar: Gör automatiska kundundersökningar och få månadsvisa rapporter med benchmarkvärden.
  • Extra marknadsföring: Bli bokningsbar i vårt partnernätverk. Betala endast när du får en ny bokning.
  • Onlinebetalning: Ta betalt i förskott med Visa och MasterCard med Bokadirekts partner Payex.

 

BOKADIREKT

Bokadirekt erbjuder en enkel, användarvänlig och säker bokningstjänst som genererar effektivisering inom yrken som är beroende av tidsbokningar. Tjänsten ska täcka internet, mobil, receptionist och gratis support för både tjänsteleverantören och för konsumenten. Läs mer på bokadirekt.se

Vill du veta mer?

Ring oss, vi svarar alltid.
020-69 00 00
eller
Skicka ett meddelande:

Kalix Tele24 erbjuder svarsservice, växeltjänster och kundservice för olika behov. Se hur vi löst behoven för andra.

Hög servicenivå Landstinget Sörmland

Landstinget Sörmland satsar på hög servicenivå.

Kalix Tele24 och GDPR

Läs om vårt arbete med GDPR.