Partnerwebb

 

Välkommen till Kalix Tele24s partnerwebb. Här kan du som partner hitta information om oss och våra tjänster.

Svarstjänst med Kalix Tele24

En telefonist- och växelfunktion med hög tillgänglighet och professionellt bemötande. Precis som om våra telefonister fanns på plats hos er. Med ett par skillnader; vi har öppet dygnet runt och inga samtal placeras i kö.

Vi har 25 års erfarenhet av svarstjänster och betjänar idag tusentals företag och organisationer. Stora som små, och i en mängd olika branscher. Behovet är nämligen detsamma; att kunna erbjuda hög tillgänglighet och service.

Våra telefonister besvarar samtalen snabbt, i genomsnitt inom sju sekunder och närhelst ni vill. Efter ett visst antal signaler, efter kontorstid eller vid enstaka tillfällen. Eftersom våra telefonister kan se all information om era medarbetare och deras närvaro, får de inringade ett proffsigt bemötande.

Vi tar emot samtalen och svarar helt enligt era önskemål och behov. Är ni upptagna kan vi ta emot meddelanden som levereras direkt via sms eller mejl. Vi kan självklart även filtrera bort samtal enligt önskemål. T.ex. hänvisa säljare att mejla sitt ärende istället, styra om samtal till kundtjänst eller hänvisa till hemsida eller annat nummer.

Servicenivå - SLA (Service Level Agreement)
För denna tjänst gäller SLA 90/20. Med det avses att 90 % av de besvarade samtalen besvaras inom 20 sekunder från det att de inkommer till Kalix Tele24. Det motsvarar en genomsnittlig svarstid på ca 8-9 sekunder. Servicenivån avser samtal inkomna dygnet runt.

 

Tilläggstjänster

Vi erbjuder en mängd olika tilläggstjänster så att vi kan utforma en svarstjänst som passar just era behov och önskemål. Kontakta din säljare så berättar vi mer.

 

Om oss

Kalix Tele24 är ett telefonistföretag som erbjuder allt från enklare svarstjänster till övertagande av hela växelfunktionen – med tillgänglighet dygnet runt, året om. Våra välutbildade telefonister i Kalix, Haparanda och Kista behärskar alla nordiska språk samt engelska. Kunderna är små och stora företag, myndigheter, kommuner och organisationer. Kalix Tele24 grundades 1992 och har idag 160 anställda. Ägare är Kristian Rothoff med familj. Ladda ner vår företagspresentation:

 

Följ oss på:

 facebook.png   linkedin.png

 

Kontakta oss

För säljsupport ring 0923-682 50 eller mejla saljsupport [at] kalixtele24.se. Vårt huvudkontor finns i Kalix, och vi har dessutom kontor i Haparanda och Stockholm. Kontaktpersoner hittar du nedan.

Frågor?

För säljsupport ring

0923-682 50

eller 

skicka ett meddelande:

Snabbfakta

  • Hög kundnöjdhet (NKI 79)
  • Erfarna och kompetenta telefonister
  • Hög kapacitet för oväntade händelser
  • Över 100 telefonister
  • Realtidsuppdateringar
  • Vi svarar dygnet runt, året om
  • Svenska, engelska, norska och finska

Peter Sundgren

IT-chef/Technical Presales

peter.sundgren [at] kalixtele24.se

Marita Kenning

Säljchef innesälj

marita.kenning [at] kalixtele24.se
Tel 070-260 10 28

Henna Vaalto

Kundservicechef

henna.vaalto [at] kalixtele24.se
Tel 070-619 00 44

Janne Persson

Key Account Manager

janne.persson [at] kalixtele24.se
Tel 076-115 35 39

Sven Blomgren

Key Account Manager

sven.blomgren [at] kalixtele24.se
Tel 070-257 75 00

Mats Winge

Försäljningschef

mats.winge [at] kalixtele24.se
Tel 070-609 00 77